L'Aubreda
Formatge Rocafesa
220 g
Formatge artesà de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca.
És un formatge de coagulació làctica. Es busca que la llet s'expressi amb la fermentació lenta, interferint el mínim. Es té cura d'un oreig amb temperatura i humitat idònies pel desenvolupament dels llevats i fongs de superfície, el Geothricum i Penicilium Candidum, per oferir-li una escorça que protegeixi i alhora doni personalitat al formatge. Segons el grau de maduració, la pasta proteolitza progressivament de l’escorça cap a l’interior del formatge, liquant-lo cada cop més, alhora que va augmentant la intensitat de l’olor i sabor d’aquest.
Valors per 100 g de producte acabat
Energia | 1306 kJ - 315 kcal |
Matèries grasses | 26,1 g |
de les quals saturades | 18,8 g |
Glúcids | < 0,5 g |
dels quals sucres | < 0,5 g |
Proteïnes | 20,0 g |
Sal | 1,17 g |
Ingredients: Llet crua de vaca, quall, ferments làctics, sal.
Informació al·lèrgens: llet. En l’elaboració del formatge a “Aubreda Formatgeria” no hi ha cap ingredient o cap possible contaminació creuada amb altres aliments al·lèrgens potencials (segons annex II del Reglament 1169/2011) diferents de la llet.