Clos de Basella
Selene
Vi negre, jove, ecològic i biodinàmic.
Vi negre amb aromes de fruita negra madura, amb tocs especiats i balsàmics. Càlid i envoltant, amb una acidesa viva que aporta frescor.
Collita manual amb selecció dels raïms a la vinya i a la taula. Maceració prefermentativa en fred durant 48 hores. Fermentació a temperatura controlada (22 °C–23 °C). Posteriorment, es realitza el sagnat del dipòsit per separar el vi de les pells, seleccionant la part més fina i equilibrada del vi.
Varietats: Garnatxa negra (60%), syrah (40%)
Informació al·lèrgens: Conté sulfits..
Valors per 100 ml de producte acabat
| Energia | 324 kJ - 78 kcal |
| Greixos | 0,0 g |
| Àcids grassos saturats | 0,0 g |
| Hidrats de carboni | 0 g |
| Sucres | 0,0 g |
| Proteïnes | 0,0 g |
| Sal | 0,0 g |
Varietats: Garnatxa negra (60%), syrah (40%)
Informació al·lèrgens: Conté sulfits..